Inschrijvingsflow

STEEDS MEER GEBRUIKSGEMAK

De optimale rijschoolsoftware wordt elke dag geëvalueerd. Ons team is elke dag bezig met nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen om je gebruiksgemak te garanderen. We luisteren ook naar jou als rijschool en bekijken hoe we jullie tips zo snel mogelijk kunnen verwerken in
BIQSDRIVE.

INSCHRIJVINGSFLOW

Efficiënt inschrijven

Bij de optimale online rijschoolsoftware krijg je een standaard online inschrijvingsformulier dat je op je eigen website kan plaatsen. Echter is het voor de leerling vaak nog onduidelijk welk lessenpakket hij zal moeten volgen om te bekomen wat hij voor ogen heeft omdat het aanbod vaak héél groot is. 

Om het voor jullie klanten eenvoudiger te maken om zich online in te schrijven hebben we nu een online inschrijvingsflow beschikbaar. Deze flow kan jij zelf volledig instellen op maat van uw rijschool. Je bepaalt zelf welke mogelijkheden je de leerling geeft.

De leerling zal stap voor stap verder gaan in het inschrijvingsproces met als eindresultaat een gegarandeerde succesvolle inschrijving naar de verwachtingen van je leerling. Zo ben jij ook 100% zeker dat de nieuwe online inschrijving correct is, hoef je niet meer meteen de leerling op te bellen maar kan je meteen aan de slag met het inplannen van deze nieuwe leerling. Een ware win-win situatie die heel wat tijd zal besparen in uw inschrijvingsproces.

Om gebruik te maken van de inschrijvingsflow gelden volgende vergoedingen: 

  • Gratis inschrijvingen voor het vormingsmoment
  • Per ontvangen online inschrijving:
AANTAL LEERLINGEN / kalenderjaar *KOST PER LEERLING
0 – 500€ 1,50
500 – 1000€ 1,00 
1000 – 1500€ 0,75
+1500€ 0,50 

* Het aantal inschrijvingen wordt geteld per kalenderjaar. Bij het begin van ieder jaar wordt de teller terug op nul gezet. De inschrijvingen worden maandelijks gefactureerd.

ONTDEK OOK DEZE ANDERE FUNCTIES

ONTDEK ZELF DE VOORDELEN!

DEZE RIJSCHOLEN KOZEN AL VOOR BIQSDRIVE