Reminder

REMINDER

Je leerlingen steeds op tijd

Onze rijschoolsoftware gaat ook heel wat telefoontjes en mailverkeer van je overnemen. Zo kan je instellen dat een leerling telkens een notificatie via e-mail krijgt wanneer je een les in de rijschoolplanning zet, deze verplaatst of annuleert. BIQSDRIVE gaat automatisch een herinnering sturen naar de leerling, minstens 24 uur voorafgaand aan de les. Zo verklein je de kans op laattijdige lesannulaties of het laattijdig of niet opdagen. 

Naast een notificatie via e-mail, kan tegelijkertijd ook via een sms-bericht verstuurd worden. Sms-berichten zijn nog effectiever dan e-mail. Zo hoef je je leerlingen niet persoonlijk op te bellen, bespaar je veel tijd, en ben je er zeker van dat je leerling zal opdagen voor zijn volgende les.

Gedaan dus met gefrustreerde lesgevers die met gaten in hun agenda zitten. Geen ontevreden ouders die de rekening van de afwezige leerling mogen betalen.

Goede reminders zorgen dus voor een goede reputatie van je rijschool, en voor een optimale klanttevredenheid!

Voor de SMS-module betaal je 0.09€/SMS, exclusief BTW.

ONTDEK OOK DEZE ANDERE FUNCTIES

ONTDEK ZELF DE VOORDELEN!

DEZE RIJSCHOLEN KOZEN AL VOOR BIQSDRIVE

STEEDS MEER GEBRUIKSGEMAK

De optimale rijschoolsoftware wordt elke dag geëvalueerd. Ons team is elke dag bezig met nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen om je gebruiksgemak te garanderen. We luisteren ook naar jou als rijschool en bekijken hoe we jullie tips zo snel mogelijk kunnen verwerken in
BIQSDRIVE.