Web- en mobiele planning

WEB- EN MOBIELE PLANNING

Rijschoolplanning naar uw wens

Iedere rijschool heeft zijn eigen manier van werken. Daarom hebben we voorzien dat onze planningssoftware voor de rijschool zo gemaakt is dat hij deze geheel zelf naar eigen wens kan instellen. 

De planning van je rijschool is volledig instelbaar gaande van kleurgebruik tot kalenderweergave. Zo werken we met verschillende kleurtypes waarvan je zelf kan bepalen wat ze voorstellen. De weergave van de kalender kan je voor iedere planner optimaal filteren. Weergave per dag, 3 dagen, week of per maand en dit per instructeur of een groep van instructeurs. 

Lessen plannen voor je rijschoolinstructeur gaat uitermate vlot dankzij de drag-and-drop functie. Sleep de gewenste tijd in de agenda van een bepaalde instructeur en vervolledig het scherm met de lesinformatie. BIQSDRIVE maakt het jou makkelijk om snel meerdere lessen voor eenzelfde leerling in te plannen. We onthouden de laatst gebruikte lesinformatie die je ingaf waardoor je snel meerdere tijdvakken kan opvullen.

Annulatie van een les? BIQSDRIVE verwerkt dit automatisch in de facturatie door annulatieregels, die je zelf instelt, toe te passen. 

Op de planning kan je ook onmiddellijk zien hoeveel lessen een leerling al heeft gehad en wat zijn openstaande schuld is.

We doen steeds een controle op beschikbaarheid zodat je nooit een dubbele boeking hebt. We houden zelfs rekening met de werkuren van je instructeurs in het planningsoverzicht. 

ONTDEK OOK DEZE ANDERE FUNCTIES

ONTDEK ZELF DE VOORDELEN!

DEZE RIJSCHOLEN KOZEN AL VOOR BIQSDRIVE