Zelfstandig plannen

Zelfstandig plannen

Je rijschool open 7/7 en 24/24

Laat je leerlingen zelfstandig lessen inplannen. Zo vindt je leerling onmiddellijk de perfecte match tussen zijn agenda en je beschikbare lesblokken.

Hoe het werkt? Jij voorziet vrije lesblokken in je planning die door de leerling ingepland kunnen worden. Je bepaalt zelf op welke dagen en uren leerlingen de mogelijkheid hebben om in te plannen. Het is voor de leerling enkel mogelijk om de door jou aangegeven blokken te selecteren. Ze kunnen ze geen uur of datum aanpassen. Zo krijgt de leerling alle tijd en vrijheid om waar dan ook, vanop elk toestel, op elk moment zelf in te plannen.

Vanaf het moment een leerling een lesblok vastlegt, verdwijnt dit blok meteen uit de planning. Zo voorkom je met zelfstandig plannen dat er dubbele boekingen ontstaan. Geen fouten mogelijk en toch alle vrijheid voor je leerlingen, hoe goed is dat!

Wij noemen het graag onze 7/7 en 24/24 service voor je rijschool. Want je blijft altijd open! Ook als je zelf les aan het geven bent of rustig slaapt, je agenda vult zichzelf op.

Om gebruik te maken van het zelfstandig plannen gelden volgende tarieven:

AANTAL LEERLINGEN / kalenderjaar *KOST PER LEERLING
0 – 500€3
500 – 1000€ 2
+ 1000€ 1

* Het aantal inschrijvingen wordt geteld per kalenderjaar. Bij het begin van ieder jaar wordt de teller terug op nul gezet. De inschrijvingen worden maandelijks gefactureerd.

ONTDEK OOK DEZE ANDERE FUNCTIES

ONTDEK ZELF DE VOORDELEN!

DEZE RIJSCHOLEN KOZEN AL VOOR BIQSDRIVE

STEEDS MEER GEBRUIKSGEMAK

De optimale rijschoolsoftware wordt elke dag geëvalueerd. Ons team is elke dag bezig met nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen om je gebruiksgemak te garanderen. We luisteren ook naar jou als rijschool en bekijken hoe we jullie tips zo snel mogelijk kunnen verwerken in
BIQSDRIVE.