Onze klanten aan het woord

Testimonial Author Image
De inschrijvingswizard is op verschillende vlakken een verbetering. We merken dat de leerlingen meer en meer vertrouwd zijn met de digitale wereld. Online inschrijven is voor hun vanzelfsprekend. Ze kunnen inschrijven waar en wanneer ze willen. Op een tablet, gsm of thuis achter hun computer. Gezien ze vaak nog geen rijbewijs hebben is een uitgespaarde verplaatsing ook mooi meegenomen. 
Het inschrijven van leerlingen en de opvolging ervan neemt nu heel wat minder tijd in beslag. Zeker sinds we ook het online betaalsysteem hebben gekoppeld. Per pakket stellen we in welk bedrag betaald moet worden bij de inschrijving. Soms is dit enkel een administratiekost. Dan weet je al zeker dat de inschrijving betrouwbaar is. Bij bijvoorbeeld het vormingsmoment vragen wij bij de inschrijving het volledig bedrag te betalen. Zo is het dossier van de leerling van inschrijving tot opleiding volledig in orde met één klik. 
Ik geef je graag nog een aantal voordelen van de online betalingen via de inschrijvings-wizard. 
Altijd een up-to-date overzicht van de betalingen 
Geen manueel werk meer met het opzoeken van betalingen in de rekeninguittreksels 
Veel minder kans op fouten. 

Het is voor mij een onmisbaar systeem! 
Peggy – ARG Goossens
Testimonial Author Image

We willen ons profileren als een moderne rijschool die mee is met haar tijd.
Net door gebruik te maken van de inschrijvingswizard van biqsDR!VE maken we het onze leerlingen makkelijker om zich in te schrijven op de moment dat het hem of haar het beste uitkomt.
Op deze manier lopen we geen enkele inschrijving mis en kunnen we deze behandelen op minder drukke momenten. Met slechts één klik kunnen we de inschrijving bevestigen en stellen we de planning op.
Dit maakt dat de combinatie van de online inschrijvingswizard met biqsDR!VE voor ons een onmisbare combinatie is ! 
Kiara – Topper AM