Opleidingen

STEEDS MEER GEBRUIKSGEMAK

De optimale rijschoolsoftware wordt elke dag geëvalueerd. Ons team is elke dag bezig met nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen om je gebruiksgemak te garanderen. We luisteren ook naar jou als rijschool en bekijken hoe we jullie tips zo snel mogelijk kunnen verwerken in
BIQSDRIVE.

OPLEIDINGEN

Om een bliksemstart te maken met de optimale online rijschoolsoftware adviseren we je om een korte opleiding te volgen met voldoende tips & tricks.

Al onze opleidingen komen in aanmerking voor de KMO-portefeuille.

Werkwijze: U vraagt als onderneming de subsidie aan via de website www.kmo-portefeuille.be. Het bedrijf stort 70% (KMO) of 80% (Middelgrote onderneming) van de geschatte opleidingskost aan Sodexo waarna de Vlaamse overheid hier 30% (KMO) of 20% (Middelgrote onderneming) aan toevoegt, met een maximum van 7500 euro per jaar. Het bedrijf betaalt het BTW bedrag rechtstreeks aan BIQS (dat niet kan gesubsidieerd worden).

1. Op maat van uw rijschool

We bieden de mogelijkheid om een privé opleiding te nemen op maat van je rijschool. Eén van onze consultants komt op afgesproken dag en tijdstip een opleiding geven ter plaatse aan jou en je medewerkers. Deze opleiding omvat ook consultancy waarbij we jouw rijschoolsoftware pakket volledig op maat gaan instellen en vervolgens de volledige werking doorlopen.
Hierdoor kan je meteen na de opleiding van start gaan.

Contacteer ons via info@biqsdrive.be voor meer informatie en prijzen.

2. Groepsopleiding

De groepsopleidingen gaan door in de kantoren van BIQSDRIVE te Tessenderlo. Hier zal je samen met andere rijscholen kunnen genieten van een algemene opleiding over de optimale online rijschoolsoftware.
Deze opleiding omvat het verloop van de nodige instellingen alvorens je van start kan gaan. Waarna we de volledig werking doorlopen met voldoende tips & tricks.

OPGELET: er zullen geen instellingen op maat van je rijschool gebeuren. Deze dien je na de opleiding zelfstandig uit te voeren.

De groepsopleiding kan je volgen aan een voordelig tarief van €300,00/pp excl. BTW en duurt van 8u tot 17u. ‘s Middags is een broodjeslunch voorzien.

De groepsopleiding gaat enkel door bij voldoende inschrijvingen. Schrijf u alvast in voor de eerstvolgende opleiding. We contacteren u spoedig met meer informatie.

ONTDEK ZELF DE VOORDELEN!

DEZE RIJSCHOLEN KOZEN AL VOOR BIQSDRIVE