Opleidingen

STEEDS MEER GEBRUIKSGEMAK

De optimale rijschool software wordt elke dag geëvalueerd. Ons team is elke dag bezig met nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen om je gebruiksgemak te garanderen. We luisteren ook naar jou als rijschool en bekijken hoe we jullie tips zo snel mogelijk kunnen verwerken in
biqsDR!VE.

OPLEIDINGEN

Om een bliksemstart te maken met de optimale online rijschool software adviseren we jullie om een korte opleiding te volgen met voldoende tips & tricks.

Al onze opleiding komen in aanmerking voor de KMO portefeuille.

1. Op maat van uw rijschool

We bieden de mogelijkheid om een privé opleiding te nemen op maat van uw rijschool. Eén van onze consultants komt op afgesproken dag en tijdstip een opleiding geven bij u ter plaatse aan u en uw medewerkers. Deze opleiding omvat ook consultancy waarbij we uw rijschool software pakket volledig op maat gaan instellen en vervolgens de volledige werking doorlopen.
Hierdoor kan u meteen na de opleiding van start gaan.

Contacteer ons via info@biqsdrive.be voor meer informatie en prijzen.

2. Groepsopleiding

De groepsopleidingen gaan door in de kantoren van biqsDR!VE te Geel. Hier zal u samen met andere rijscholen kunnen genieten van een algemene opleiding over de optimale online rijschool software.
Deze opleiding omvat het verloop van de nodige instellingen alvorens u van start kan gaan. Waarna we de volledig werking doorlopen met voldoende tips & tricks.

OPGELET: er zullen geen instellingen op maat van uw rijschool gebeuren. Deze dient u na de opleiding zelfstandig uit te voeren.

De groepsopleiding kan u volgen aan een voordelig tarief van €300,00/pp excl. BTW en duurt van 8u tot 17u. Onder de middag is er een broodjeslunch voorzien.

De groepsopleiding gaat enkel door bij voldoende inschrijvingen. Schrijf u alvast in voor de eerstvolgende opleiding. We contacteren u spoedig met meer informatie.

ONTDEK ZELF DE VOORDELEN!

DEZE RIJSCHOLEN KOZEN AL VOOR BIQSDRIVE