Online theorie

STEEDS MEER GEBRUIKSGEMAK

De optimale rijschoolsoftware wordt elke dag geëvalueerd. Ons team is elke dag bezig met nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen om je gebruiksgemak te garanderen. We luisteren ook naar jou als rijschool en bekijken hoe we jullie tips zo snel mogelijk kunnen verwerken in
BIQSDRIVE.

ONLINE THEORIE

Omdat we de rijscholen volledig online willen ondersteunen zijn we sinds oktober 2017 ook verdeler van nieuwe concept theorie-blokken.be.

Leerlingen kunnen voortaan de theorie voor hun rijbewijs online studeren. Zo krijgen ze toegang tot een portaal waar alle verkeerstheorie steeds up-to-date staat en krijgen 5 of 10 uur toegang tot examentraining. Deze training is nagenoeg dezelfde manier als waarop het later door Goca zal worden afgenomen.

Onderwijs is een vak apart. Er is meer voor nodig dan enkel een mededeling om iemand iets anders te kunnen brengen. Met Vekabest hebben we een theorieleverancier in handen die de didactische kant van de verkeerstheorie uiterst goed in de vingers heeft.

Theorie-blokken.be is een groot succes. In amper twee maanden tijd is dit online platform actief bij de professionele rijscholen & rijbegeleiders van Vlaanderen. En bij elke rijschool hebben we inmiddels ook de theorie-webshop geïnstalleerd, voorzien van het eigen rijschool-logo.

Hun leerlingen kunnen nu dus volop aan de slag om hun theorie voor het rijbewijs online te leren, waar en wanneer ze maar willen. Ondersteund met duidelijke films, animaties en slide-shows.

Onze partner snelleropweg.be gaat zich focussen op examentraining voor de toekomstige chauffeurs en heeft verschillende trainingspakketten in de aanbieding.

Maar als rijschool kunt u zoveel meer met dit online platform. Al het materiaal, films, foto’s, animaties, slide shows, kunt u ook inzetten voor uw klassikale lessen. Leerlingen kunnen dan meekijken op eigen schermen. Met behulp van het theorieplatform legt u het in uw eigen tempo uit, met accenten op zaken die ú belangrijk vindt. De leerstof is helder, toegankelijk, actueel en gericht op een optimaal examenresultaat.

Rijscholen die theorie-blokken.be aanbieden in Vlaanderen:

Ook verdeler worden van theorie-blokken.be? Registreer je hier!

ONTDEK ZELF DE VOORDELEN!

DEZE RIJSCHOLEN KOZEN AL VOOR BIQSDRIVE