Edit Template

ONLINE

THEORIE

Sinds oktober 2017 zijn we ook een distributeur geworden van het nieuwe concept theorie-blokken.be, met als doel volledige online ondersteuning van rijscholen.

Leerlingen hebben nu de mogelijkheid om online de theorie voor hun rijbewijs te bestuderen. Ze krijgen toegang tot een portaal waar alle verkeerstheorie altijd up-to-date is en krijgen 5 of 10 uur toegang tot examentraining. Deze training wordt op een vergelijkbare manier afgenomen als later door Goca.

 

Onderwijs is een gespecialiseerd vakgebied. Het vereist meer dan alleen een mededeling om iemand iets nieuws te kunnen leren. Met Vekabest hebben we een theorieleverancier gevonden die uitstekend bekend is met de didactische aspecten van de verkeerstheorie.

Theorie-blokken.be is een enorm succes. Binnen slechts twee maanden is dit online platform al actief bij professionele rijscholen en rijbegeleiders in Vlaanderen. Bovendien hebben we inmiddels bij elke rijschool de theorie-webshop geïnstalleerd, inclusief het eigen logo van de rijschool.

Dankzij dit platform kunnen hun leerlingen nu volop aan de slag om de theorie voor het rijbewijs online te leren, op elk gewenst moment en op elke locatie. Ze worden ondersteund met duidelijke films, animaties en diavoorstellingen.

Onze partner, snelleropweg.be, gaat zich specifiek richten op examentraining voor toekomstige chauffeurs en biedt verschillende trainingspakketten aan.

Als rijschool kunt u echter veel meer halen uit dit online platform. Het volledige materiaal, inclusief films, foto’s, animaties en diavoorstellingen, kunt u ook gebruiken tijdens uw klassikale lessen. Leerlingen kunnen dan meekijken op hun eigen schermen. Met behulp van het theorieplatform kunt u de lesstof in uw eigen tempo uitleggen, met nadruk op de onderwerpen die u belangrijk vindt. De leerstof is helder, toegankelijk, actueel en gericht op een optimaal examenresultaat.

    Privacy & Cookies: Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken
    van deze website, ga je akkoord met ons privacy beleid